CRISTINA CAIRÓ
Riallera, somiadora, perfeccionista i responsable. M’agrada pensar que els altres em veuen així, perquè és el què sento i el que intento transmetre. M’agrada posar-me a la pell dels altres, ja que penso que cada persona, parella, familia o empresa, són diferents i únics, i tenen unes necessitats concretes. Això fa que pugui donar una visió molt personal, i així intentar captar la essència de cadascú en les meves imatges.
FERRAN PÉREZ
La il·lusió de les petites coses, superació, energia, valentia, compromís, dedicació i sensibiliat, són algunes de les qualitats que valoro a les persones i és el què m’agrada captar M’emociono amb l’alegria dels altres i la seva felicitat gràcies a la meva feina. Valoro molt la confiança dels nostres clients i això fa que cada cop vulgui anar més enllà, perquè per aprendre no hi ha fi.
Nosaltres som parella, vivim i treballem junts. Swingyourpics és el nom que vam escollir per iniciar el nostre projecte de vida, “Swing” perquè ens vam conèixer ballant i és la nostra banda sonora i “yourpics” perquè gràcies a la nostra unió volíem donar felicitat als altres a través de les nostres imatges. Som de ciutat, però desde fa 6 anys vivim a la muntanya amb el nostre fill Jan i els nostres gossos, la Maggie i el Tor, i ja diem que som de poble :-) Creiem que tenim molta sort i a la vegada una gran responsabiliat, perquè fem una feina envoltats d’alegria, esforç, amor, familíes boniques, llocs impresionants i vivim moments únics i irrepetibles a la vida de moltes persones. I aquesta sort la valorem donant el millor de nosaltres a cada minut.”
Back to Top